De praktijk

Onze revalidatie praktijk bestaat inmiddels ruim vijf en twintig jaar in Driebergen. Wij staan voor een optimale, deskundige behandeling volgens de laatste inzichten en richtlijnen m.b.t. fysiotherapie-oefentherapie.

Ons team

De praktijk voor oefentherapie Cesar/Mensendieck Driebergen bestaat uit een team van vier oefentherapeuten. Onze oefentherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister en zijn geschoold volgens de laatste inzichten. De prettige en collegiale sfeer waarin zij samenwerken is duidelijk voelbaar.

Heidi Breevoort

Ik heb inmiddels ruime ervaring in het behandelen van diverse klachten. Ik kijk daarbij naar de totale mens en houdt van echt contact. Mijn uitdaging is om mensen bewust te maken van de patronen in hun motoriek en overtuigingen die ontstaan na pijnklachten, waarmee ze vaak zelf de klachten onbewust in stand houden. Ik ben gespecialiseerd in: COPD, Parkinson, chronische pijn en duizeligheidsklachten. Ik houd niet van stilstaan en zorg graag voor nieuwe uitdagingen op het werk.

Joris Soeterbroek

Ik ben na afloop van mijn stage hier met veel plezier blijven werken. Voor mij is het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen. Vanuit mijn open, meedenkende en nieuwsgierige houding, zoek graag naar een passende oplossing voor iemand zijn klachten. Ik vind het fijn om mensen mijn kennis over de invloed van verschillende factoren op lichamelijke klachten over te dragen. Mijn specialisaties zijn de ziekte van Parkinson en hypermobiliteitsklachten.

Kevin Dame

Voor mij staat de patiënt altijd centraal. Ik kijk niet alleen naar de klacht zelf, maar ook naar het individu en hoe de klacht in de toekomst kan worden voorkomen. Door het dagelijks leven in kaart te brengen van de patiënt, bedenk ik oplossingen voor de problemen die iemand ervaart. Iedereen vereist een andere benadering en dat maakt het beroep ook erg leuk en uitdagend.” Ik ben iemand die veel kennis verzamelt en dat deel ik graag met de mensen die hij ziet in de praktijk. Ik bedenk graag nieuwe oefeningen en leer nieuwe behandeltechnieken. Ook maak ik de resultaten van de therapie graag meetbaar, zodat mensen de vooruitgang ook duidelijk kunnen zien. Mijn specialisaties zijn: slaapoefentherapie, valpreventie, chronische pijn, Parkinson en de revalidatie na een knie of heupprothese.

Bart Bus

Ook ik ben hier na mijn stage met veel plezier blijven werken. Er is een professionele en gezellige werksfeer. Ik werk vooral op onze locatie in de Bosrand en ben daar bezig om een samenwerkingsverband met de GGZ op te zetten rondom chronische en lichamelijk onvoldoende onverklaarbare pijnklachten op te zetten. Ik houd van echt contact met mensen en denk in praktische oplossingen voor de fysieke problemen die mensen ervaren. Mijn specialiteit is het behandelen van de complexere en langdurige klachten.

Gilia Cinjee

Ik werk met plezier samen met de rest van ons team. Na jarenlang een solopraktijk te hebben gehad, geniet ik van het kunnen overleggen, samenwerken en het plezier wat we met elkaar hebben. Ik ben een all- round therapeut en heb mij in mijn loopbaan altijd ontwikkeld op vele gebieden van ons vak.  Vooral kaakklachten, chronische pijnklachten zijn mijn specialiteit. Ik verzorg nu nog voornamelijk groepslessen binnen en buiten in de bossen rondom onze locatie in de Bosrand.

Scroll to Top