Het team

De praktijk voor oefentherapie Cesar/Mensendieck Driebergen bestaat uit een team van vier oefentherapeuten. Onze oefentherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister en zijn geschoold volgens de laatste inzichten. De prettige en collegiale sfeer waarin zij samenwerken is duidelijk voelbaar.

Heidi Breevoort

Heidi Breevoort heeft ruime ervaring in het behandelen van diverse klachten. Ze kijkt naar de totale mens en houdt van echt contact. Haar uitdaging is om mensen bewust te maken van de patronen die in hun motoriek en overtuigingen die ontstaan na pijnklachten, waarmee ze vaak zelf de klachten onbewust in stand houden. Heidi is gedreven en positief. Haar specialisaties zijn: COPD, Parkinson en duizeligheidsklachten. Ze houdt niet van stilstaan en zorgt graag voor nieuwe uitdagingen op het werk. Ook vind ze het leuk om haar kennis door middel van studie en scholing bij te houden.
In het dagelijks leven houdt Heidi van fietsen en buiten zijn in de natuur. Genieten van haar gezin, van de mensen om haar heen en de “simpele” dingen in het leven, maken haar gelukkig.

Kevin Dame

Voor hem staat de patiënt centraal. Zo wordt er volgens hem niet alleen gekeken naar de klacht zelf, maar ook naar het individu en hoe de klachten in de toekomst kan worden voorkomen. Door het dagelijks leven in kaart te brengen van de patiënt zelf kunnen er direct oplossingen bedacht worden voor de problemen die iemand ervaart in het dagelijkse leven. “Iedere cliënt eist een andere benadering en dat maakt het beroep ook erg leuk en uitdagend.” Kevin staat bekend als een vriendelijk en sociaal iemand, die alles wil weten en dat graag deelt met de mensen die hij ziet in de praktijk. Hierdoor bedenkt hij altijd weer nieuwe oefeningen en leert technieken die hij kan inzetten in de therapie. Hij maakt de resultaten van de therapie graag meetbaar, zodat mensen de vooruitgang ook duidelijk kunnen zien. Zijn specialisaties zijn: slaapoefentherapie, valpreventie en de revalidatie na een knie of heup prothese. In zijn vrije tijd houdt Kevin van voetballen, darten en leuke dingen doen met zijn vriendin en vrienden.

Anette Martens

Heeft veel ervaring in het vak en houdt ervan om snel tot de kern te komen bij haar cliënten. Haar specialisme ligt m.n. bij de psychosomatische (stress gerelateerde) klachten. Naast oefentherapeut is zij ook coach. Ze heeft in de loop der jaren diverse middelen tot haar beschikking gekregen om mensen weer vooruit te helpen. Haar open en integere persoonlijkheid zorgen voor een prettig contact. Anette is erg leergierig en is daardoor altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten omtrent haar vakgebied. In haar vrije tijd houd Anette van waterskiën, hardlopen en yoga.

Joris Soeterbroek

Joris is sinds 2019 werkzaam bij Praktijk Driebergen. Voor hem is het  belangrijk dat mensen zich gehoord voelen. Vanuit zijn meedenkende en nieuwsgierige houding, is hij altijd op zoek naar een passende oplossing. Hij biedt een behandeling aan die bij ieders leerstijl en klacht past. Joris vindt het leuk om zijn enthousiasme over houding en beweging over te dragen en mensen te stimuleren om nieuwe dingen te leren. Zijn specialisatie is behandelingen geven aan mensen met de ziekte van Parkinson. Hij doet dit in groepslessen, maar komt ook voor individuele behandeling bij mensen thuis. In zijn vrije tijd speelt beweging ook een grote rol. Hij geniet vooral van hardlopen, zeilen en skiën. 

Neem contact op